Coronavirus: ook nu gewoon naar de tandarts!

14/10/2020
mondzorg-westfriesland-corona.jpg

Wij krijgen veel vragen over het Corona virus en het verlenen van mondzorg. Zoals u weet werken wij standaard met beschermmiddelen, voor ons is hierin dus niets veranderd. Natuurlijk hebben wij sinds maart gepaste maatregelen voor onze patiënten waaronder het desinfecteren van de handen, de wachttijden houden we kort, we houden afstand en het aantal patiënten in de wachtruimte blijft beperkt zodat wij contact kunnen vermijden.

Het bezoeken van drukke plekken of groepsvorming geeft een verhoogd risico op besmetting. Wij zijn hier juist goed op ingespeeld zodat wij ons zelf kunnen beschermen en onze patiënten veilige en verantwoorde zorg kunnen verlenen.

Wij adviseren u dan ook om uw reguliere behandelingen bij de tandarts niet uit te stellen.

Voor meer informatie: https://www.allesoverhetgebit.nl/nieuws/coronavirus-ook-nu-gewoon-naar-de-tandarts/